«Το χρονικό της Γκόλεντορ – Ο χαμένος φάρος» Πρόταση Βιβλίου

«Το χρονικό της Γκόλεντορ – Ο χαμένος φάρος» αποτελεί τη συνέχεια της σειράς, που εκδόθηκε τον Απρίλιο του 2017 και είχε τον τίτλο «Το χρονικό της Γκόλεντορ – Ο μαγικός κήπος». Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Θερμαϊκός και πρόκειται για ένα μυθιστόρημα περιπέτειας και φαντασίας για παιδιά και εφήβους.

Στο βιβλίο παρακολοθούμε μια παρέα πέντε παιδιών που πραγματοποιεί ένα ταξίδι, γεμάτο κινδύνους και απρόσμενες συναντήσεις. Αυτή τη φορά ταξιδεύει στη Σμαραγδένια Θάλασσα, για να βρει τον χαμένο φάρο, που στο εσωτερικό του κρύβει τη σωτηρία της Γκόλεντορ.

Συγκεκριμένα, το πολύτιμο αντικείμενο που κρύβει ο φάρος στα σπλάχνα του θα καθορίσει το μέλλον της χώρας. Πειρατές, γοργόνες και υπερφυσικά πλάσματα των θρύλων θα βρεθούν στο δρόμο τους. Ο Άρης θα πρέπει να φανεί δυνατός και να ξεπεράσει όλα τα ανυπέρβλητα εμπόδια και τις θανάσιμες παγίδες που θα συναντήσει, αν θέλει να σώσει και τους φίλους του, αλλά και ολόκληρη την Γκόλεντορ.

«Το χρονικό της Γκόλεντορ - Ο χαμένος φάρος» Πρόταση Βιβλίου
«Το χρονικό της Γκόλεντορ - Ο χαμένος φάρος» Αποκτήστε το τώρα πατώντας στην εικόνα!

Η συγγραφέας του βιβλίου είναι η Ελισάβετ Σιόλιου. Πρόκειται για μία φιλόλογο με Κλασική Ειδίκευση, απόφοιτη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Τον Απρίλιο του 2017 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Θερμαϊκός το πρώτο της μυθιστόρημα φαντασίας και περιπέτειας για παιδιά και εφήβους, με τίτλο «Το χρονικό της Γκόλεντορ – Ο μαγικός κήπος». Τον Απρίλιο του 2018 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Σπανίδη το δεύτερο βιβλίο της με τίτλο «Λόκι Λάουφισον – Ο σκανταλιάρης θεός του Άσγκαρντ», ένα μυθιστόρημα φαντασίας εμπνευσμένο από τη νορβηγική μυθολογία, το οποίο διατέθηκε στο κοινό και σε μορφή e-book μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα easywriter.gr. «Το χρονικό της Γκόλεντορ – Ο χαμένος φάρος» είναι το τρίτο μυθιστόρημα που εκδίδει.

Πάρτε μια γεύση απολαμάνοντας ένα μικρό απόσπασμα του βιβλίου:

Ύστερα από μισή ώρα η καταιγίδα κόπασε. Ο Ηρακλής βρισκόταν ακόμη στη θάλασσα κι έψαχνε μέσα στα θολά νερά να βρει τον Άρη. Όλοι από το καράβι παρακολουθούσαν θλιμμένοι. Ο Άρης είχε χαθεί… Και τότε ο Ηρακλής, έχοντας ακόμη τη μορφή δελφινιού, έβγαλε έναν ήχο που όμοιό του δεν είχαν ξανακούσει. Ήταν ένας θρήνος για τον Άρη […]

Πρόκειται για ένα βιβλίο που θα εξάψει τη φαντασία του προέφηβου ή έφηβου παιδιού σας. Το περιπετειώδες περιεχόμενο του είναι ικανό να του αποσπάσει την προσοχή του από τις οθόνες και να του δώσει την ευκαιρία να εμπλουτίσει το λεξιλόγιό του.

Αποκτήστε τώρα «Το χρονικό της Γκόλεντορ – Ο χαμένος φάρος» πατώντας εδώ!      

Διαβάστε επίσης

Ιδρυτικό Μέλος allaboutparents.gr | Positive Parenting

Ψυχολόγος

Σχεσιακή Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια

Δόκιμο Τακτικό Μέλος ΙΣΟΨ

Μέλος της Διεθνούς  Ένωσης Σχεσιακής

Ψυχανάλυσης & Ψυχοθεραπείας (IARPP)

& της Αμερικάνικης Ένωσης Ομαδικής Ψυχοθεραπείας (AGPA)