Διαφημιστείτε εδώ

Tιμοκατάλογος Διαφημιστικής Προβολής

allaboutparents.gr

Με αφορμή την σταθερή και διαρκή αναγνώριση του project μας, προχωρήσμε στην ανανέωση του. Κλείνοντας έναν χρόνο, και με γνώμονα την αγάπη μας για το παιδί και την οικογένεια, το allaboutparents.gr μεγάλωσε και αναβαθμίστηκε.

Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το project μας και χωρίς επαγγελματική βοήθεια, έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε ένα σταθερό κοινό με 2.500 επισκέψεις μηνιαία και μία σεβαστή θέση στις μηχανές αναζήτησης. Όλα αυτά κρατώντας σταθερή την ποιότητα των πληροφοριών που παρέχουμε και σταθερές συνεργασίες με αξιοσέβαστους και καταξιωμένους επιστήμονες.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στο νέο μας site θα μπορείτε να προβάλετε τις υπηρεσίες και τα προιόντα σας.

Side Bar Banners

  1. Mικρό Sidebar Banner (300 x 250) pixels στο sidebar όλων των σελίδων του site με κόστος 20 ευρώ/μήνα ή 200 ευρώ/χρόνο(κέρδος 40 ευρώ).
  2. Mεγάλο Sidebar Banner (300 x 600) pixels στο sidebar όλων των σελίδων του site με κόστος 30 ευρώ/μήνα ή 300 ευρώ/χρόνο(κέρδος 60 ευρώ).
  3. Mεγάλο Sidebar Banner (300x600 pixels) στην 1η θέση του sidebar όλων των σελίδων του site με κόστος 50 ευρώ/μήνα ή 500 ευρώ/χρόνο(κέρδος 100 ευρώ).

Vertical Banners

  1. Banner (768 x 90) pixels στο homepage του site με κόστος 40 ευρώ/μήνα ή 400 ευρώ/χρόνο(κέρδος 80 ευρώ).

Advertorials

  1. Advertorial με επιμέλεια του διαφημιζόμενου με κόστος 30 ευρώ/άρθρο.
  2. Advertorial υπογεγραμμένο από την ομάδα του allaboutparents.gr με κόστος 50 ευρώ/άρθρο.
  3. Slider featured (1240*600) pixels στην κορυφή του homepage του site με κόστος 60 ευρώ/άρθρο και διάρκεια παραμονής στο slider 7 ημέρες.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@allaboutparents.gr

Η διαθεσιμότητα των banners εξαρτάται από τις ήδη υπάρχουσες συμφωνίες που έχει συνάψει το allaboutparents.gr

Το σύνολο των διαφημιζόμενων μέσω banner στο website μας δεν θα ξεπερνά τους 10, για λόγους διασφάλισης της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας της προβολής των πελατών μας, αλλά και για να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο πλοήγησης του χρήστη, χωρίς να τον βομβαρδίζουμε με διαφημίσεις.

Ο ελάχιστος χρόνος αγοράς ενός χώρου banner είναι 3 μήνες.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για τυχόν διευκρινίσεις,

Mε εκτίμηση

Η Επιστημονική Ομάδα του
allaboutparents.gr | Positive Parenting