Τσιρογιάννη Τόνια

Business Coach (ICF - Accredited) Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού  

2114094901

tsirogianni@stellarlight.gr

stellarlight.gr

  • Τόνια Τσιρογιάννη
  • Τόνια Τσιρογιάννη
Τονια Τσιρογιαννη φωτογραφια.jpg

Η Τόνια Τσιρογιάννη είναι Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Business Coach (ICF - Accredited) με εμπειρία στη χρήση ψυχομετρικών εργαλείων (Hogan Assesment και Evalion). 

 

Σκοπός της είναι η καθοδήγηση των ανθρώπων και των ομάδων στο σύγχρονο, πολύπλοκο, εργασιακό περιβάλλον. Εξειδικεύεται στην υποστήριξη των εφήβων πως να επιλέξουν, να σχεδιάσουν καλύτερα τις σπουδές και την επαγγελματική τους αποκατάσταση, όπως και αυτών που βρίσκονται σε μια επαγγελματική αλλαγή.

 

Πάθος της είναι με κάθε έναν που την εμπιστεύεται, να ανακαλύψει τις δυνάμεις του, και μαζί να σχεδιάσουν το δρόμο και τον τρόπο που θα φτάσει ο πελάτης εκεί που θέλει. Ουσιαστικά να είναι ευτυχισμένος και ενθουσιασμένος με τις επιλογές του. Έχοντας αυτό για πυξίδα συνεχώς εξελίσσει τις γνώσεις και τις τεχνικές που χρησιμοποιεί.

 

Ατομικές συνεδρίες, σεμινάρια ατομικά - ομαδικά, workshops, team coaching, παρακολούθηση θεατρικής παράστασης, γευσιγνωσία κρασιών και ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς σαν μεθόδους. Σύμμαχος σε αυτό και η ψυχολογία μέσω του μοντέλου της σχεσιακής ψυχαναλυτικής μεθόδου και της διαπροσωπικής διάδρασης σε ομαδικό επίπεδο του IrvinYalom, για την καλύτερη κατανόηση της ομάδας.  

Οι σπουδές της άρχισαν στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, το 2000, στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, στη συνέχεια εκεί ολοκλήρωσε και το μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας (MBA-TQM). Παράλληλα άρχισε να εργάζεται ως καθηγήτρια Οικονομικών στα ΙΕΚ Αναβύσσου (Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων), τότε άρχισε να συνειδητοποιεί τη σημασία της έννοιας «Επιλέγω τον επαγγελματικό μου δρόμο». Αφορμή, κάποιοι μαθητές που σε ηλικία άνω των 40 ετών, αποφάσιζαν να αλλάξουν επαγγελματική κατεύθυνση με βάση την πραγματική πλέον επιθυμία τους.

 

Στη συνέχεια το 2007 άρχισε να εργάζεται ως εξωτερικός ελεγκτής στην PricewaterhouseCoopers, 

όπου υπήρξε μέλος πολλών διαφορετικών ομάδων και έργων. Ως project manager ήταν και η μεγαλύτερη πρόκληση, «ποια θα είναι η ομάδα μου, τι επιζητώ από τα συγκεκριμένα άτομα, οι ανάγκες τους ταυτίζονται με αυτές του πελάτη και της εταιρίας μας;» Αυτή η γνώση και η εμπειρία την ώθησαν στο επόμενο βήμα της.

 

Λόγω των τεχνικών γνώσεων και εμπειρίας απευθύνθηκε το 2011 σε μια αλυσίδα λογιστικών γραφείων στην Αθήνα στην Α.Τ.Ο.Α Μ.ΕΠΕ. Η ανάπτυξη της ήταν γρήγορη έτσι άρχισε να καταγράφει την άτυπη κουλτούρα της εταιρίας και να συνθέτει την ταυτότητά της. Παράλληλα, επανήλθε το 2014, ως καθηγήτρια Οικονομικών στη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Αναβύσσου συμβάλλοντας ταυτοχρόνως στην εξέλιξη των μαθητών μέσα από τη δημιουργία επιτυχημένων βιογραφικών και την καθοδήγηση τους για την επιλογή της πρακτικής - internship. Στη συνέχεια ακολούθησε  η εκπαίδευση στις τεχνικές του Coaching και η δημιουργία της Stellar Light. 

©2019 by All About Parents. Proudly created with Wix.com