Λάλου Σπυριδούλα

Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης

Σχολική Ψυχολογία 

https://lalouspiridoula.blogspot.com/

Ονομάζομαι Λάλου Σπυριδούλα – Μαρία και είμαι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών.

 

Από το 2014 παρακολουθώ πιστοποιημένα σεμινάρια, επιμορφώσεις και προγράμματα σχετικά με την ψυχολογία και την διαχείριση άγχους των παιδιών, την εκπαίδευση μεταναστών, την διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας ως δεύτερη ή ξένη γλώσσα καθώς και πρώτων βοηθειών.

Διαθέτω μεταπτυχιακούς τίτλους, στην Σχολική Ψυχολογία και την Διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης ή ξένης γλώσσας από τα πιστοποιημένα κέντρα δια βίου μάθησης (ΕΛ.ΚΕ.ΔΙ.Μ).

 

Στα πλαίσια της δια βίου εκπαίδευσης μου ασχολούμαι και με την Ειδική Αγωγή, τις διαταραχές άγχους, τη σχολική φοβία, τις διαφυλικές διαφορές και τον ιδρυματισμό, σε επιμορφώσεις του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Παράλληλα κάνω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού αλλά και δημιουργική απασχόληση.

Από το 2017, επίσης, διαθέτω την δική μου προσωπική ιστοσελίδα

Teacher’s Blog,

όπου εγώ, η ομάδα και οι συνεργάτες μου, αναρτούμε προβληματισμούς, ιδέες, αντιλήψεις, πιστεύω και συμβουλές γύρω από την εκπαίδευση, την οικογένεια, το σχολείο αλλά και την κοινωνία.

Η συνεργασία μου με το allaboutparents.gr ήταν αναπάντεχη και άκρως απαραίτητη. Οι δύο σελίδες μας συνεργάζονται με σκοπό ένα υπέροχο αποτέλεσμα για όλους εσάς τους διαδικτυακούς φίλους και αναγνώστες μας.

©2019 by All About Parents. Proudly created with Wix.com