«Πάω Προνήπιο και μ’ αρέσει» Πρόταση Βιβλίου

Το καλοκαίρι εκτός από τα μπάνια, τα παγωτά και το ξέγνοιαστο παιχνίδι, μπορεί να γίνει η αφορμή για ένα σωρό καλοκαιρινές δραστηριότητες και παιχνίδια. Ή… και όχι. Μπορεί τα παιδιά να βαρεθούν χωρίς σχολείο και φίλους. Μην ανησυχείτε όμως. Είτε κάνετε διακοπές σε ένα νησί, είτε είστε σπίτι όπως τις άλλες εποχές, ψάξαμε και σας προτείνουμε ένα βιβλίο δραστηριοτήτων που θα διασκεδάσει, αλλά και θα εισαγάγει τα προνήπια στον κόσμο της γλώσσας, της γραφής και των αριθμών. Ένα βιβλίο που θα σας κρατήσει παρέα όλο το καλοκαίρι!

Οι Εκδόσεις Ψυχογιός και το νέο βιβλίο «Πάω Προνήπιο και μ’ αρέσει», είναι εδώ για να γεμίσουν δημιουργικά το χρόνο του παιδιού μας και να κάνουν τη μετάβαση ακόμα πιο εύκολη.

Ένα βιβλίο δραστηριοτήτων που θα διασκεδάσει, αλλά και θα εισαγάγει τα νήπια στον κόσμο της γλώσσας, της γραφής και των αριθμών.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί να πάρω ένα βιβλίο δραστηριοτήτων για το καλοκαίρι

Η απάντηση είναι απλή! Το βιβλίο «Πάω Προνήπιο και μ’ αρέσει»  έχει περισσότερες από 90 πλούσιες δραστηριότητες και αυτοκόλλητα  και στοχεύει να προετοιμάσει τα παιδιά από 4 ετών για το σχολείο. Μέσα από τις σελίδες του, τα παιδιά της προνηπιακής ηλικίας, που πηγαίνουν στον παιδικό σταθμό ή στο νηπιαγωγείο, θα έρθουν σε επαφή με τα γράμματα και τους αριθμούς και θα εξασκηθούν σε αυτά.

Περιλαμβάνει όλες τις βασικές έννοιες και δεξιότητες στη Γλώσσα και στα Μαθηματικά: λεπτή κινητικότητα, σχήματα, χρώματα, γνωριμία με τα γράμματα, τις λέξεις, τη γραφή, τους αριθμούς από το 1 έως το 10, τον χώρο, τον χρόνο και τον προσανατολισμό.

Το βιβλίο «Πάω Προνήπιο και μ’ αρέσει» θέλει να βοηθήσει τους παιδαγωγούς και γονείς που προσπαθούν να απασχολήσουν τα παιδιά με εναλλακτικούς και ποιοτικούς τρόπους.

Είναι ένας ευχάριστος τρόπος μέσω του οποίου τα παιδιά μπορούν να έρθουν σε επαφή με τα γράμματα και τους αριθμούς και να εξασκηθούν σε αυτά. Και εμείς ως γονείς, να επενδύσουμε το χρόνο μας μαζί με το παιδί παραγωγικά! Να το προετοιμάσουμε για όλα εκείνα τα οποία θα συναντήσει στο νήπιο.

Πάω Προνήπιο και μ’ αρέσει
Κάνε το βιβλίο δικό σου εδώ!

Ένας εμπλουτισμένος οδηγός, κατάλληλος για ηλικίες 3-4 ετών για μία ευχάριστη μετάβαση και εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης:

δρυτικό Μέλος allaboutparents.gr | Positive Parenting
Ψυχολόγος ΑΠΘ, MSc
Ειδικευμένη στην Ψυχοθεραπεία Gestalt
PgD Παιδοψυχολογία Παιδιού & Εφήβου 
 Τηλ: 6942217440, Ευρυτανίας 13, Αμπελόκηποι
 email: maria.giannopulu@gmail.com