«ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ-ΑΠΑΙΣΙΑ ΜΕΡΑ» Πρόταση Βιβλίου

Το νέο βιβλίο «ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ-ΑΠΑΙΣΙΑ ΜΕΡΑ» από τις Εκδόσεις Ψυχογιός είναι  ένας εξαιρετικός τρόπος για να δείξετε στο παιδί σας πώς να μετατρέπει μια αρνητική προσέγγιση σε θετική. Αλλά ίσως και ένας ευχάριστος τρόπος για να το θυμηθούμε εμείς οι «μεγάλοι».

 

Φυσικά, δεν είναι πάντα εύκολο να βλέπουμε τη θετική πλευρά σε όσα μας συμβαίνουν στη ζωή, κι αυτό ισχύει ειδικά για τα παιδιά. Όμως, όταν έχουμε καλή διάθεση, αντιμετωπίζουμε πολύ πιο εύκολα τα προβλήματα.

«ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ-ΑΠΑΙΣΙΑ ΜΕΡΑ»: 2 Ιστορίες σε 1!

ΙΣΤΟΡΙΑ 1

Στην Υπέροχη Μέρα, ο Λίο έχει θετική στάση απέναντι σε όλες τις καταστάσεις και περνάει τελικά μια όμορφη μέρα.

 

ΙΣΤΟΡΙΑ 2

Στην Απαίσια Μέρα, επιτρέπει στις ίδιες ακριβώς καταστάσεις να τον θυμώσουν και τελικά η μέρα του είναι άσχημη.

Διασκεδάστε με το παιδί αναποδογυρίζοντας το βιβλίο για να διαβάσετε τη 2η ιστορία! Πανέξυπνη ιδέα που η επιστημονική ομάδα του allaboutparents.gr λάτρεψε!

Το βιβλίο «ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ-ΑΠΑΙΣΙΑ ΜΕΡΑ» από τις Εκδόσεις Ψυχογιός αποτελεί έναν ευφάνταστο και παιχνιδιάρικο τρόπο για να μάθετε στο παιδί σας να διαχειρίζεται ικανότητες που θα το βοηθήσουν σε όλη του τη ζωή!

Πάτησε την εικόνα & απόκτησε το βιβλίο τώρα!

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ-ΑΠΑΙΣΙΑ ΜΕΡΑ

Η Αναστασία Γκαλκίνα είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων. Ζει στη Μόσχα, αλλά τα έργα της έχουν αγαπηθεί από παιδιά σε διάφορες χώρες, ανάμεσα στις οποίες η Ρωσία, οι ΗΠΑ, η Κίνα, η Σλοβενία, το Βιετνάμ και άλλες.

 

Το βιβλίο απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5 έως 13 ετών. Είναι σκληρόδετο παραμύθι, με δημιουργική και ευφάνταστη εικονογράφηση, ικανή να κρατήσει ζωντανή την προσοχή και την περιέργεια των παιδιών.

Διαβάστε επίσης

δρυτικό Μέλος allaboutparents.gr | Positive Parenting
Ψυχολόγος
Σχεσιακή Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια
Δόκιμο Τακτικό Μέλος ΙΣΟΨ
Μέλος της Διεθνούς  Ένωσης Σχεσιακής Ψυχανάλυσης & Ψυχοθεραπείας
(IARPP) 
& της Αμερικάνικης Ένωσης Ομαδικής Ψυχοθεραπείας (AGPA)
Ευρυτανίας 13, Αμπελόκηποι, Αθήνα
+30 6979220722
maria.apostolopulu@gmail.com

Περισσότερα άρθρα