«Φώτισε & Βρες: Περιπέτεια στη Νεραϊδοχώρα» Πρόταση Βιβλίου

Το «Φώτισε & Βρες: Περιπέτεια στη Νεραϊδοχώρα» από τις εκδόσεις Ψυχογιός αποτελεί ένα βιβλίο από τις διάφορες σειρές βιβλίων με δημιουργικές-εκπαιδευτικές δραστηριότητες όπου αποτελούν οπωσδήποτε μια πολύ καλή ιδέα για να απασχολούνται τα παιδιά τους καλοκαιρινούς μήνες. Τέτοιες σειρές βιβλίων υπάρχουν πολλές και απευθύνονται σε παιδιά από την προσχολική ηλικία μέχρι και τις τελευταίες τάξεις του δημοτικού. Μια βόλτα σε ένα βιβλιοπωλείο θα σας βοηθήσει πολύ να επιλέξετε ένα τέτοιο βιβλίο που να ταιριάζει στην αισθητική σας αλλά κυρίως στα ενδιαφέροντα και στην ηλικία του παιδιού σας.

Τι θα σου προφέρει το «Φώτισε & Βρες: Περιπέτεια στη Νεραϊδοχώρα»

Τα βιβλία δραστηριοτήτων προσφέρουν  στα παιδιά σας ατελείωτες ώρες διασκέδασης, γνώσης, χαράς μέσα από φανταστικές σελίδες γεμάτες παιχνίδια, κουΐζ, αινίγματα, ζωγραφική, γρίφους, ιστορίες και όλα αυτά με απίθανη εικονογράφηση και κατανοητή γραφή. Δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να μείνουν σε εγρήγορση, επιλέγοντας αυτά την ενότητα που τους αρέσει και περάστε χρόνο μαζί τους, λύνοντας απορίες, παίζοντας σταυρόλεξα, μαθαίνοντας μαζί τους ενδιαφέροντα πράγματα που θα οξύνουν τον νου και την αυτοπεποίθηση, όταν το σχολείο ανοίξει ξανά τις πόρτες του το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Διαβάστε επίσης

Εμείς επιλέξαμε και προτείνουμε ένα βιβλίο που ξεχωρίσαμε για το φετινό καλοκαίρι και απευθύνετε σε ηλικίες 3-6 ετών.

Στο «Φώτισε & Βρες: Περιπέτεια στη Νεραϊδοχώρα»  από τις Εκδόσεις Ψυχογιός, η νεράιδα Πόπη έχει χάσει το μαγικό ραβδάκι της στην όμορφη νεραϊδοχώρα. Θα τη βοηθήσεις να το βρει με τον μαγικό φακό σου; Φώτισε τις σελίδες για να αποκαλύψεις πολύχρωμες κρυμμένες φιγούρες!

Διαβάστε επίσης

Αν τα παιδιά σου λατρεύουν την περιπέτεια, το μυστήριο και τη φαντασία, αυτό τα βιβλίο είναι ιδανικό για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Γεμάτο χρώματα και εικόνες, μέσα από τον διαδραστικό του τρόπου θα προσφέρει στα παιδιά στιγμές ευχάριστες που εξάπτουν τη φαντασία, την παρατηρητικότητα, τη λογική σκέψη αλλά και τη λεπτή του κινητικότητα.

Απόκτησε το βιβλίο πατώντας ΕΔΩ!

Ιδρυτικό Μέλος allaboutparents.gr | Positive Parenting
Ψυχολόγος ΑΠΘ, MSc
Ειδικευμένη στην Ψυχοθεραπεία Gestalt
PgD Παιδοψυχολογία Παιδιού & Εφήβου 
 Τηλ: 6942217440, Ευρυτανίας 13, Αμπελόκηποι
 email: maria.giannopulu@gmail.com

Περισσότερα άρθρα