Δεν υπάρχουν άτακτα παιδιά!

«Δεν υπάρχουν άτακτα παιδιά!» Πρόταση Βιβλίου

Το βιβλίο “Δεν υπάρχουν άτακτα παιδιά!” έρχεται από την Kate Silverton και τις εκδόσεις Διόπτρα να αλλάξει την οπτική μας ως γονείς και να μας διευκολύνει.  Η μητέρα, δημοσιογράφος και παιδοψυχολόγος Kate Silverton μοιράζεται μια πρωτοποριακή νέα προσέγγιση για την ανατροφή των παιδιών, βοηθώντας έτσι να αντιμετωπίσετε εύκολα και διασκεδαστικά την καθημερινότητα της οικογένειάς σας. 

Θέλετε να μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε τις εκρήξεις θυμού και το κλάμα των παιδιών σας, πώς να δίνετε τέλος στους καβγάδες ανάμεσα στα αδέρφια μέσα σε δευτερόλεπτα και πώς να θέσετε τις βάσεις για την καλή ψυχική υγεία των παιδιών σας;

Αρκετά συχνά ακούμε γονείς να παρουσιάζουν έναν έντονο προβληματισμό όσον αφορά συμπεριφορά που παρουσιάζουν τα παιδιά τους στο σπίτι αλλά και εκτός. Συχνά επικρατεί ο χαρακτηρισμός “άτακτο”. Ένας χαρακτηρισμός, που μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου ίσως καταφέρουμε να απομυθοποιήσουμε και να καταργήσουμε. 

Καθώς οι γονείς διαρκώς αναζητούν τρόπους οι οποίοι θα τους βοηθήσουν να βάλουν μια τάξη στο χάος που επικρατεί στο σπίτι και στην καθημερινότητα της οικογένειας, η όποια δύσκολη συμπεριφορά των παιδιών μοιάζει συχνά να μας οδηγεί σε απόγνωση.

Οι μοναδικές στρατηγικές της συγγραφέως, τα παραδείγματα που παρουσιάζει και οι απλές τεχνικές της θα σας επιτρέψουν να διαχειριστείτε εύκολα τις δύσκολες καθημερινές προκλήσεις και θα σας βοηθήσει να απολαύσετε έναν ενισχυμένο δεσμό με το παιδί σας, τόσο τώρα όσο και στα επόμενα χρόνια.

Πάτησε την εικόνα για να κάνεις δική σου την πρόταση βιβλίου μας για αυτήν την εβδομάδα!

Διαβάστε επίσης

«Δεν υπάρχουν άτακτα παιδιά!»

Βασισμένος στις πρόσφατες ανακαλύψεις της επιστήμης, αυτός ο ελκυστικός, εύληπτος και τρυφερός οδηγός για γονείς θα επαναπροσδιορίσει και θα εμπλουτίσει τον τρόπο που βλέπετε και μεγαλώνετε τα μικρά σας, καθώς πρεσβεύει πως κάτω των πέντε ετών κανένα παιδί δεν μπορεί να είναι άτακτο.

 

Ένα βιβλίο που οφείλουν να διαβάσουν όλοι οι γονείς!

Ιδρυτικό Μέλος allaboutparents.gr | Positive Parenting
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας | Σχεσιακή Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια
Παιδοψυχολογία & Ψυχολογία Εφήβου
Μέλος Διεθνούς Ένωσης Σχεσιακής Ψυχανάλυσης & Ψυχοθεραπείας (IARPP)
Υπερείδου 6, Ηλιούπολη | 6945494044
mariafounda.com

Περισσότερα άρθρα