Μαρία Φούντα

Μαρία Φούντα
Ιδρυτικό Μέλος allaboutparents.gr | Positive Parenting
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας | Σχεσιακή Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια
Παιδοψυχολογία & Ψυχολογία Εφήβου
Μέλος Διεθνούς Ένωσης Σχεσιακής Ψυχανάλυσης & Ψυχοθεραπείας (IARPP)

Ονομάζομαι, Μαρία Φούντα και είμαι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Σχεσιακή Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια.

Σπούδασα «Ψυχολογία & Επικοινωνία» στο University of Indianapolis Athens Campus, και είμαι υπό εκπαίδευση στο Canterbury Christ Church University στο πρόγραμμα «BSc(Hons) Psychology Science».

Έχω ολοκληρώσει την εκπαίδευση μου στο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Ψυχοθεραπεία με βάση το «Γνωσιακό Αναλυτικό Μοντέλο, τον Διαλεκτικό Εαυτό και τη Σχεσιακή Ψυχοθεραπεία» και εκπαιδεύομαι στο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Εφαρμοσμένης Ειδίκευσης στην Ομαδική Ψυχοθεραπεία κατά Irvin Yalom και τα Σχεσιακά Δυναμικά της Ομάδος του Ινστιτούτου Σχεσιακής & Ομαδικής Ψυχοθεραπείας (ΙΣΟΨ).

Συνεχίζοντας την κατάρτιση μου ολοκληρώνω το πρόγραμμα Συμπληρωματικής Εκπαίδευσης εξ αποστάσεως του ΕΚΠΑ στην ενότητα «Κοινωνική Κλινική Ψυχολογία των Εξαρτήσεων» και το πιστοποιημένο πρόγραμμα του Μητροπολιτικού Κολεγίου Αθηνών «Παιδοψυχολογία και Ψυχολογία Εφήβου» (Scottish Qualifications Authority).

Είμαι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Σχεσιακής Ψυχανάλυσης & Ψυχοθεραπείας (IARPP).

Στα πλαίσια της δια βίου εκπαίδευσης και της συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, παρακολουθώ επιμορφωτικά σεμινάρια, συνέδρια και ημερίδες που διοργανώνονται στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Σήμερα αναλαμβάνω ιδιωτικά ψυχοθεραπευτικά ενήλικες, παιδιά και εφήβους, υπό συνεχιζόμενη εποπτεία, προσωπική ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία, εστιάζοντας σύμφωνα με τις αρχές της Σχεσιακής Ψυχοθεραπείας, στις ανθρώπινες διαπροσωπικές σχέσεις, υποστηρίζοντας πως ο τρόπος με τον οποίο έχουν διαμορφωθεί οι σχέσεις με τους άλλους τόσο στο παρελθόν όσο και στο παρόν παίζει καθοριστικό ρόλο.

Συντονίζω και οργανώνω Ομάδες Γονέων, Ομιλίες και Κύκλους Σεμιναρίων για ειδικούς ψυχικής υγείας σε συνεργασία με καταξιωμένους συναδέλφους στον χώρο.

Είμαι ιδρυτικό μέλος και επιστημονικά υπεύθυνη του ιστότοπου allaboutparents.gr

Διατηρώ το ιδιωτικό μου γραφείο στην Ηλιούπολη.

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλέφωνο: 6945494044

Διεύθυνση γραφείου: Υπερείδου 6, Ηλιούπολη

Email: foundam@outlook.com