Αδαμοπούλου Κωνσταντίνα

Σχεσιακή Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια,

Ψυχολογία BSc, MSc

Μέλος Διεθνούς Ένωσης Σχεσιακής Ψυχανάλυσης & Ψυχοθεραπείας (IARPP)

6985810793

adamopouloukonstantina1@gmail.com

Η Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου, σπούδασε Ψυχολογία, όπου κατέκτησε το πτυχίο της από το Πανεπιστήμιο της Αγγλίας University of East London με τίτλο, BSc Hons Psychology.

 

Στη συνέχεια ακολούθησε Μεταπτυχιακό στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία από το ίδιο Πανεπιστήμιο της Αγγλίας University of East London με τον μεταπτυχιακό τίτλο MSc Clinical and Community Psychology.

 

Έχει παρακολουθήσει το ετήσιο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Κλινική Ψυχοπαθολογία ‘’Παναγιώτης Ουλής’’» της Α’ Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών – Αιγινητείου Νοσοκομείου, του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.) και της Εταιρείας Προαγωγής της Γνώσης στις Ψυχικές Διαταραχές και το Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Κλινική Πρακτική στις Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες» του Κρατικού Φορέα της Σκωτίας SQA.

 

Πλέον ολοκληρώνει την εκπαίδευσή της στο Ινστιτούτο Σχεσιακής και Ομαδικής Ψυχοθεραπείας, στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης με βάση το Γνωσιακό Αναλυτικό μοντέλο και τη Σχεσιακή Ψυχοθεραπεία, ενώ παράλληλα φοιτά στο τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

 

Η ίδια παρακολουθεί συνέδρια, σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης επαγγελματικής της κατάρτισης και αρθρογραφεί συστηματικά στον ηλεκτρονικό τύπο.

 

Έχει εργαστεί σε Ψυχιατρικό πλαίσιο αλλά και σε κέντρο ειδικών θεραπειών. Τα τελευταία χρόνια ασκεί το ψυχοθεραπευτικό της έργο εξωτερική συνεργάτης σε πλαίσια ψυχικής υγείας , δουλεύοντας με παιδιά αλλά και ενήλικες. Επιπλέον εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως παράλληλη στήριξη σε σχολεία της Αττικής. Ταυτόχρονα εργάζεται στην Ειδική Αγωγή και συγκεκριμένα πραγματοποιεί θεραπείες σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.

 

Τέλος, είναι μέλος του IARPP (International Association for Relational Psychoanalysis and Psychotherapy)

©2019 by All About Parents. Proudly created with Wix.com