Όλα τα καλά σκυλιά πάνε στον παράδεισο

«Όλα τα καλά σκυλιά πάνε στον παράδεισο» Πρόταση Ταινίας

Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι του allaboutparents.gr. Ελπίζω και εύχομαι να είστε καλά και να περνάτε όμορφα τις καλοκαιρινές ημέρες. Εμείς πιστοί στο κινηματογραφικό ραντεβού μας. Είμαστε έτοιμοι να σας προτείνουμε μία ακόμη ταινία, ώστε να περάσετε όμορφα τον ελεύθερο χρόνο σας.

Καθ’ ότι τα τελευταία χρόνια έχω αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με τα σκυλιά αφού φιλοξενώ, αποφάσισα να σας προτείνω μία ταινία που έχει ως θέμα τα αγαπημένα μας κατοικίδια.

Πρόκειται για το «Όλα τα καλά σκυλιά πάνε στον παράδεισο». Μία παραγωγή του 1989, σε σκηνοθεσία του Ντον Μπλουθ.

Η υπόθεση της ταινίας

Στο στόρι της ταινίας θα γνωρίσουμε τον Τσάρλι, o οποίος έχει στην ιδιοκτησία του ένα καζίνο. Δολοφονείται από τον άσπονδο εχθρό του Κάρφεις. Έτσι, θα βρεθεί στον παράδεισο, καθώς όλα τα σκυλιά πάνε εκεί. Παρόλο τον θάνατο του θα βρει τρόπο ώστε να ξαναγυρίσει στη γη για να πάρει εκδίκηση απ’ αυτόν που του στέρησε τη ζωή. Όλα αυτά με τη βοήθεια του κολλητού του Ίτσι, αλλά και της Ανν Μαρί. Ενός κοριτσιού που αναπτύσσεται μεταξύ τους μία ιδιαίτερη σχέση αγάπης, φροντίδας και αφοσίωσης.

Διαβάστε επίσης:

Παρ’ ότι την περίοδο που βγήκε στους κινηματογράφους δεν γνώρισε κάποια τρομερή ανταπόκριση από κοινό και κριτικούς. Με την πάροδο του χρόνου αγαπήθηκε από τους μικρούς φίλους και εν καιρώ έγινε μία από τις ταινίες που θα πρέπει να δουν όσοι αγαπούν τους τετράποδους φίλους μας. Η σχέση που αναπτύσσει ο Τσάρλι με τη μικρή Ανν Μαρί και η αγάπη που προσφέρει. Ο ένας στον άλλο είναι πανομοιότυπη με αυτή που συναντάμε και στην πραγματικότητα. Επομένως, είναι μία ταινία που αξίζει της προσοχή μας.

Μικρά μυστικά της ταινίας

1) Η ταινία είχε και μία αχρείαστη συνέχεια «Όλα τα καλά σκυλιά πάνε στον παράδεισο 2», χωρίς όμως κάποια επιτυχία.
2) Στην αγγλική βερσιόν στην φωνή του Τσάρλι συναντάμε τον γνωστό ηθοποιό Μπαρτ Ρέινολντς.

Αυτή ήταν αγαπητοί φίλοι η πρόταση και γι’ αυτήν την εβδομάδα. Ελπίζω να σας κέντρισε το ενδιαφέρον και να την απολαύσουν όσοι και όσες την δουν. Να περνάτε όμορφα και μην ξεχνάτε «Να βλέπετε ταινίες, σας κάνουν καλό»!

Διαβάστε επίσης:

ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑ 350 GR
Ποπ Κορν από τη Μαγνησία 350GR

Γιάννης Βανταράκης

Προτάσεις Θεάτρου & Κινηματογράφου

Συνεντεύξεις

johnvantarakis86@gmail.com

Oνομάζομαι Ιωάννης Βανταράκης, γεννημένος και μεγαλωμένος στον Βύρωνα, με μία 4χρονη στάση στην πανέμορφη Βέροια. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είχα μία ιδιαίτερη αγάπη για τον κινηματογράφο, αργότερα για το θέατρο, ταυτόχρονα πάντοτε με τη μουσική, τα βιβλία και γενικά με ό,τι αφορούσε τις τέχνες. Πιστεύω ότι είναι οι αφορμές που γεννούν στον άνθρωπο το συναίσθημα του να αγαπήσει τον εαυτό του πρώτα και στη συνέχεια τον συνάνθρωπο του, καθώς και να μπορέσει να κατανοήσει την ομορφιά του διαφορετικού, χωρίς να το σκοτώνει.

Περισσότερα άρθρα