«Πολύχρωμα Δαχτυλάκια : Ο κόσμος μας» Πρόταση Βιβλίου

To «Πολύχρωμα Δαχτυλάκια : Ο κόσμος μας», από τις εκδόσεις Ψυχογιός αποτελεί ένα βιβλίο, από τις διάφορες σειρές βιβλίων με δημιουργικές-εκπαιδευτικές δραστηριότητες όπου αποτελούν οπωσδήποτε μια πολύ καλή ιδέα για να απασχολούνται τα παιδιά τους καλοκαιρινούς μήνες. Το συγκεκριμενο βιβλίο είναι απο την σειρά «Πολύχρωμα Δαχτυλάκια».

 

Σε τι θα βοηθήσει το παιδι μου το «Πολύχρωμα Δαχτυλάκια»;

Αρχικά είναι σημαντικό τα παιδιά να έρχονται σε επαφή με όλες τις αισθήσεις τους. Δραστηριότητες που εμπεριέχουν χρώματα , ζωγραφική και χρήση των δακτύλων του παιδιού, φέρνουν μία αίσθηση messy play αλλά ταυτόχρονα εκπαιδεύει το παιδί στη ζωγραφική εντός ορίων. Μία τέτοια δεξιότητα θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη στην μάθηση του παιδιού αργότερα.

Η σημερινή μας πρόταση είναι το "Πολύχρωμα Δαχτυλάκια : Ο κόσμος μας"

Διάβασε επίσης

Το παρόν βιβλίο, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3- 5 ετών και το μόνο που χρειάζεται το παιδί είναι τα δαχτυλάκια του και έναν σκούρο μαρκαδόρο για να δημιουργήσει αμέτρητες δαχτυλοζωγραφιές από τον κόσμο! Το βιβλίο περιλαμβάνει δαχτυλομπογιές σε 9 χρώματα για απεριόριστους συνδυασμούς! Ιδανική δραστηριότητα για το καλοκαίρι!

Ιδρυτικό Μέλος allaboutparents.gr | Positive Parenting

Ψυχολόγος  MSc

Σχεσιακή Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια

Δόκιμο Τακτικό Μέλος ΙΣΟΨ

Μέλος Διεθνούς Ένωσης Σχεσιακής Ψυχανάλυσης & Ψυχοθεραπείας (IARPP)

6985810793

adamopouloukonstantina1@gmail.com

Περισσότερα άρθρα