«Ο Μαξ και το Κουνέλι: Σχολείο; Όχι, ευχαριστώ!» Πρόταση Βιβλίου

«Ο Μαξ και το Κουνέλι: Σχολείο; Όχι, ευχαριστώ!» Πρόταση Βιβλίου

Πολλά παιδιά αγαπούν το σχολείο, άλλα πάλι όχι και τόσο. Συχνά τα παιδιά που πρόκειται να πάνε για πρώτη φορά στο σχολείο, εκφράζουν μία άρνηση. Υπάρχει πολύ άγχος, νέο περιβάλλον, μακριά από την οικογένεια, νέοι άνθρωποι που δε γνωρίζουν, κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουν.

Διαβαστε επίσης

Είναι λογικό τα παιδιά να αγχωθούν ή να μην τους αρέσει και τόσο η ιδέα του σχολείου και όχι μόνο. Συχνά παρατηρούμε τα παιδιά να μας λένε όχι για πολλά θέματα. 

Σκεφτόμαστε: Ωχ και τώρα τι κάνω;

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο, έρχονται με ένα νεό βιβλίο για να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα όχι με τον πιο ανώδυνο και διασκεδαστικό τρόπο. Το βιβλίο, ανήκει στην Astrid Desbordes σε μετάφραση Μάρως Ταυρή. Η σειρά αποτελείται από δύο βιβλία ως τώρα ώστε να μας βοηθήσει να διαχειριστούμε δύσκολες καταστάσεις.

Διαβάστε επίσης

Με μία εξαιρετική εικονογράφηση, αλλά και με έναν πρωταγωνιστή που μπορεί το παιδί να ταυτιστεί μαζί του στην άρνηση για το σχολείο, έρχεται ο Μαξ και το Κουνέλι, να μάθουν τα θετικά του σχολείου. Τι μπορεί να κάνουν τα παιδιά μέσα σε ένα σχολείο που μπορεί να είναι τόσο κακό; Μήπως διασκεδάζουν και λίγο; Μήπως αποκτούν φίλους και καλλιεργούν ικανότητες;  

Το παρόν βιβλίο, μας δίνει μια νέα οπτική για τον τρόπο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να βοηθήσουμε τα παιδιά μας στην άρνησή τους.

Το παραμύθι ο «Μαξ και το κουνέλι» θα το βρείτε στις εκδόσεις Μεταίχμιο, πατώντας ΕΔΩ!

Ιδρυτικό Μέλος allaboutparents.gr | Positive Parenting

BSc, MSc Ψυχολογία

Σχεσιακή Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια

Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες

Μέλος της Διεθνούς Ένωσης   Σχεσιακής Ψυχανάλυσης & Ψυχοθεραπείας (IARPP)

6985810793

adamopouloukonstantina1@gmail.com

Περισσότερα άρθρα