«Ο φίλος μου» Πρόταση Βιβλίου

«Μαμά; Μπαμπά; Να φέρω σπίτι έναν φίλο μου να παίξουμε;» Την επόμενη μέρα, το κουνελάκι περνάει τόσο ωραία που δεν παρατηρεί ότι η οικογένειά του είναι τρομοκρατημένη. Γιατί όμως;

«Ο φίλος μου» είναι ένα βιβλίο που μιλάει στα παιδιά με τρυφερότητα και χιούμορ για τη διαφορετικότητα, για τις ταμπέλες και τα στερεότυπα που έχουμε πολλές φορές στο μυαλό μας και για την αποδοχή του άλλου (από το οπισθόφυλλο).

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα χιουμοριστικό βιβλίο (με αστείες λεπτομέρειες ακόμα και στην εικονογράφηση!) που αγγίζει ένα ευαίσθητο και λεπτό θέμα, αυτό της διαφορετικότητας. Πώς θα αντιδράσουν οι γονείς όταν το κουνελάκι τους φέρει έναν απροσδόκητο φίλο στο σπίτι – ένα αλεπουδάκι; Θα τον πάνε αμέσως για γυαλιά, αφού αποκλείεται να βλέπει καλά!

Διαβάστε επίσης

Ένα σπουδαίο μάθημα για μικρούς και μεγάλους, για τις «διαφορετικές» φιλίες, στις οποίες αυτά που μας ενώνουν είναι πολλά περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν!

«Ο φίλος μου» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και απευθύνεται σε ηλικίες 3+

Βελούτσου Χαρά

“Βιβλία για Παιδιά”

Για περισσότερες παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.vivligiapaidia.gr , καθώς και τις σελίδες μας σε facebook (https://www.facebook.com/vivliapaidia ) και instagram ( https://www.instagram.com/vivliagiapaidia/ )!

Περισσότερα άρθρα