«Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ» ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

«Η βίβλος της εγκυμοσύνης» Πρόταση Βιβλίου

Θα γίνεις μαμά; Η «Βίβλος της εγκυμοσύνης» από τις Εκδόσεις Ψυχογιός είναι ένα βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από το κομοδίνο σου!

Η εγκυμοσύνη είναι μια νέα εντελώς πρωτόγνωρη κατάσταση που όσο και αν λαχταρούσες να τη ζήσεις ταυτόχρονα σου προκαλεί και μια σειρά από απορίες γιατί νιώθεις ότι καλείσαι να κολυμπήσεις σε αχαρτογράφητα νερά. Ο κόσμος της μητρότητας έχει τους δικούς του κανόνες και καθετί απαιτεί προσοχή και ασφάλεια με μοναδικό στόχο την γέννηση ενός υγιέστατου μωρού και σε καμία περίπτωση δεν θέλεις να ρισκάρεις περί του αντιθέτου.

Πάτησε την εικόνα για να κάνεις δική σου την πρόταση βιβλίου μας για αυτήν την εβδομάδα!

Ο απόλυτος οδηγός Εγκυμοσύνης

Αν, λοιπόν, διανύεις αυτή τη φάση και θέλεις να είσαι πλήρως κατατοπισμένη για όλα όσα θα συμβαίνουν καθώς το μωράκι σου σχηματίζεται, για τις εξετάσεις που θα κάνεις καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, για θέματα που άπτονται γυναικολογικών ζητημάτων, καθώς και όλα όσα απασχολούν μια έγκυο μέχρι τη στιγμή του τοκετού, σου έχουμε την καλύτερη πρόταση βιβλίου. Ο διαχρονικός best seller οδηγός εγκυμοσύνης; Η Βίβλος της εγκυμοσύνης που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται να προμηθευτείς το συντομότερο δυνατόν.

Διαβάστε επίσης

Η παρούσα έκδοση του βιβλίου «Η Βίβλος της Εγκυμοσύνης» έχει αναθεωρηθεί και ανανεωθεί ώστε να συμπεριλαμβάνει τις νέες πρακτικές, διατηρώντας παράλληλα όλες εκείνες τις χρήσιμες συμβουλές που την καθιέρωσαν ως τον πιο έγκυρο και επιτυχημένο εικονογραφημένο οδηγό εγκυμοσύνης. Γραμμένη από ομάδα ειδικών -γιατρούς, μαίες, ιατρικούς επισκέπτες και ερευνητές, υπό την καθοδήγηση μαιευτήρα γυναικολόγου-, παρέχει κατανοητές και πρακτικές πληροφορίες για όλο το φάσμα της εγκυμοσύνης και τα πρώτα στάδια της μητρότητας, από την προγεννητική φροντίδα που θα χρειαστείτε έως τη φροντίδα του νεογέννητου αλλά και του σώματός σας μετά τον τοκετό.

Δείχνει τη σωματική ανάπτυξη του μωρού μέσα στη μήτρα από εβδομάδα σε εβδομάδα – με εικόνες σε φυσικό μέγεθος. Περιέχει ξεχωριστές αναδιπλούμενες σελίδες όπου παρατίθενται τα ορόσημα κάθε τριμήνου, βοηθώντας σας να θυμάστε τις σημαντικότερες εξετάσεις με μια ματιά, καθώς και ένα εκτενές γλωσσάριο όρων της εγκυμοσύνης και της φροντίδας του νεογνού.

Διαβάστε επίσης

 Ένας πλήρης και λεπτομερής οδηγός για το πιο σημαντικό γεγονός στη ζωή μιας γυναίκας! Επίσης, περιλαμβάνει και ένα κεφάλαιο, ειδικά αφιερωμένο στους μπαμπάδες, με σκοπό να τους προετοιμάσει για την εγκυμοσύνη και όσα επακολουθούν. Κατά τη διάρκεια των επόμενων εννέα συναρπαστικών μηνών.

 

«Η βίβλος της εγκυμοσύνης» θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε άριστη υγεία και ευεξία, και να προσφέρετε στο μωρό σας το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη ζωή.

 Χρήσιμο και φιλικό προς τον αναγνώστη βιβλίο, τόσο πλήρες και ολοκληρωμένο που του αξίζει το πομπώδες όνομα “Βίβλος”. Απόλαυσα την επιστημονική του επιμέλεια.

Διαβάστε επίσης

Αυτό είναι το ένα και μοναδικό βιβλίο που πρέπει να διαβάσει μια έγκυος

Ιδρυτικό Μέλος allaboutparents.gr | Positive Parenting
Ψυχολόγος ΑΠΘ, MSc
Ειδικευμένη στην Ψυχοθεραπεία Gestalt
PgD Παιδοψυχολογία Παιδιού & Εφήβου 
 Τηλ: 6942217440, Ευρυτανίας 13, Αμπελόκηποι
 email: maria.giannopulu@gmail.com

Περισσότερα άρθρα