"Η Μάγισσα Σουσουρέλα και η Αλφαβήτα” από τις εκδόσεις Θερμαικός, είναι ένα ιδιαίτερο και πρωτότυπο παραμύθι που απευθύνεται σε παιδιά ...

«Η Μάγισσα Σουσουρέλα και η Αλφαβήτα» Πρόταση Βιβλίου

“Η Μάγισσα Σουσουρέλα και η Αλφαβήτα” από τις εκδόσεις Θερμαϊκός,  είναι ένα ιδιαίτερο και πρωτότυπο παραμύθι που απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.

 

Η Ελισάβετ Ταρή, παιδαγωγός και συγγραφέας, σε συνεργασία με τον τραγουδοποιό και στιχουργό, Σούλη Λιάκο και εικονογράφο τον Χατζηβασδέκη Κωστή,  κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο βιβλίο, που θα συνοδεύσει τους μικρούς μας φίλους ευχάριστα, στα πρώτα τους ταξίδια στον κόσμο της αλφαβήτα.   

Μια ευχάριστη και δημιουργική δραστηριότητα γεμάτη μουσική και ρυθμό.

Διαβάστε επίσης

Η μοντέρνα και γλυκιά μάγισσα Σουσουρέλα, είναι μια μάγισσα διαφορετική από τα συνηθισμένα. Έρχεται με το αεροπλάνο της και όχι με μία μαγική σκούπα, όπως είθισται να μετακινείται μία μάγισσα, στον πλανήτη των μαγισσών. Με χαμόγελο και χωρίς μαγικά ξόρκια, προσκαλεί τις υπόλοιπες μάγισσες να μάθουν την αλφαβήτα και να κάνουν μαγικά με τα γράμματα, δημιουργώντας λέξεις και προτάσεις.  

Με ζωντανά χρώματα και μία ευχάριστη μελωδία, η εκμάθηση της αλφαβήτα, θα γίνει μία νέα μαγική δύναμη στα χέρια των μικρών μας φίλων. Σύντομα θα σιγοτραγουδάτε και θα χορεύετε μαζί με το παιδί σας τις περιπέτειες της Σουσουρέλας!

Μέσα από τη διαφορετική προσέγγιση και το θάρρος της Σουσουρέλας, πέραν από τον εκπαιδευτικό του σκοπό, το παραμύθι μας βοηθάει να περάσουμε στο παιδί μας μηνύματα και αξίες, για το διαφορετικό, για την αξία της γνώσης και για την μαγεία του μοιράσματος.

Διαβάστε επίσης

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε μαζί  με τη Μάγισσα Σουσουρέλα...

“Άραγε, πώς θα την αντιμετωπίσουν οι μάγισσες του πλανήτη;” 

 

 “Θα καταφέρει να τις διδάξει την αλφαβήτα;” 

Ιδρυτικό Μέλος allaboutparents.gr | Positive Parenting
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας | Σχεσιακή Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια
Παιδοψυχολογία & Ψυχολογία Εφήβου
Μέλος Διεθνούς Ένωσης Σχεσιακής Ψυχανάλυσης & Ψυχοθεραπείας (IARPP)
Υπερείδου 6, Ηλιούπολη | 6945494044
mariafounda.com

Περισσότερα άρθρα