«Διώξε τη ζήλια» Πρόταση Βιβλίου

«Δε μου αρέσει να ζηλεύω», «Ούτε κι εμένα. Το βιβλίο αυτό σου λέει πώς να διώξεις αυτό το συναίσθημα…», «…και να νιώσεις καλά για τον εαυτό σου». Κάπως έτσι ξεκινάει το βιβλίο «Διώξε τη ζήλια» από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο, δίνοντας στους µικρούς αναγνώστες συµβουλές, ώστε να µάθουν να διαχειρίζονται συναισθήµατα και καταστάσεις που µπορεί να τους δυσκολεύουν.

Το βιβλίο «Διώξε τη ζήλια» αποτελεί ένα από τα τέσσερα βιβλία της σειράς «Τα παιδιά μπορούν», που υπογράφει η Τζιλ Χάσον , η οποία είναι σύμβουλος, εκπαιδεύτρια και συγγραφέας. Την εικονογράφηση έχει πραγματοποιήσει η Σάρα Τζένινγκς και την ελληνική μετάφραση η Μάρω Ταυρή.

Απόκτησε τώρα την πρόταση βιβλίου της επιστημονικής ομάδας του site πατώντας την εικόνα

ΕΔΩ σας παραθέτουμε και το σχετικό link μέσω του οποίου μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στα υπόλοιπα βιβλία αυτής της σειράς, η οποία ανήκει στη θεματική κατηγορία «βιβλία συμπεριφοράς» και αφορά παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω.  

Πώς αισθάνεσαι όταν κάποιος έχει κάτι που εσύ δεν έχεις ή µπορεί να κάνει κάτι που θα ’θελες κι εσύ να κάνεις; Αν θυµώνεις ή πιστεύεις ότι ο κόσµος δεν είναι δίκαιος, σκέψου ότι όλοι ζηλεύουµε κάποιες φορές.

Γιατί μας άρεσε το βιβλίο «Διώξε τη ζήλια»

  • Έχει εύστοχο κείµενο και ευχάριστη εικονογράφηση, που προσεγγίζουν κάθε θέµα µε χιούµορ και ευαισθησία.
  • Στο τέλος περιλαµβάνονται προτεινόµενες δραστηριότητες για τα παιδιά, αλλά και πληροφορίες και συµβουλές προς τους ενήλικες.

Διαβάστε επίσης

Απόκτησε τώρα το βιβλίο πατώντας ΕΔΩ!

Ιδρυτικό Μέλος allaboutparents.gr | Positive Parenting

Ψυχολόγος

Σχεσιακή Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια

Δόκιμο Τακτικό Μέλος ΙΣΟΨ

Μέλος της Διεθνούς  Ένωσης Σχεσιακής

Ψυχανάλυσης & Ψυχοθεραπείας (IARPP)

& της Αμερικάνικης Ένωσης Ομαδικής Ψυχοθεραπείας (AGPA)

Περισσότερα άρθρα