«Δεν το έκανα εγώ!» Πρόταση Βιβλίου

Όταν οι γονείς του τον ρωτάνε αν εκείνος έσπασε το τζάμι, ο Πίκολο λέει «όχι». Μετά τους εξηγεί ότι δεν έφταιγε εκείνος, γιατί δεν το έκανε επίτηδες. Είναι κακό να λες ψέματα για να μη σε μαλώσουν; Κάνει να λες ψέματα για πλάκα ή για να μη στεναχωρήσεις τους άλλους

Μία διασκεδαστική και εκπαιδευτική σειρά βιβλίων, για να τη διαβάζουν και να τη μοιράζονται μικροί και μεγάλοι. Κάθε ιστορία είναι γραμμένη με χιούμορ και βοηθά τα παιδιά να απαντήσουν σε ορισμένα καθημερινά, αλλά γνήσια φιλοσοφικά ερωτήματα. Στο τέλος κάθε βιβλίου υπάρχει το «φιλοσοφικό εργαστήρι του Πίκολο», με οδηγίες για τους γονείς, καθώς και συμβουλές και παιχνίδια για τους μικρούς αναγνώστες (από το οπισθόφυλλο).

Άλλη μία αγαπημένη περιπέτεια του Πίκολο επανακυκλοφορεί!! Πρόκειται για σειρά βιβλίων με καθημερινές ιστορίες, γραμμένες με χιούμορ που βοηθούν τα παιδιά να θέσουν ορισμένα γνήσια φιλοσοφικά ερωτήματα. Στη συγκεκριμένη ιστορία, το ζήτημα των ψεμάτων που λένε συχνά τα παιδιά για να αποφύγουν τις συνέπειες των πράξεων τους, αντιμετωπίζεται με τρυφερό και χιουμοριστικό παράλληλα τρόπο.

Διαβάστε επίσης

Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν: Είναι δικό μου!, Θέλω την κόκκινη μοτοσυκλέτα!, Δεν το έκανα εγώ!, Είναι άδικο!

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και απευθύνεται σε ηλικίες 4+

Χαρά από “Βιβλία για Παιδιά”

Για περισσότερες παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.vivligiapaidia.gr , καθώς και τις σελίδες μας σε facebook (https://www.facebook.com/vivliapaidia ) και instagram ( https://www.instagram.com/vivliagiapaidia/ )!

Περισσότερα άρθρα