«10 εβδομάδες δημιουργικές διακοπές – Παίζω και θυμάμαι όσα έμαθα στην Α΄ & Β΄Δημοτικού» Πρόταση Βιβλίων

Τα βιβλία «10 εβδομάδες δημιουργικές διακοπές – Παίζω και θυμάμαι όσα έμαθα στην Α΄& Β΄Δημοτικού» από τις εκδόσεις Μεταίχμιο είναι η απάντηση στην ερώτηση «Ποιο βιβλίο θα μας προτείνετε για το καλοκαίρι;» των γονέων με παιδάκια αυτής της ηλικίας!

Μύρισε καλοκαιράκι και ετοιµαζόµαστε για τις διακοπές! Πήραµε µαγιό, αντηλιακό, βατραχοπέδιλα και τα βιβλία που θα µας βοηθήσουν να µην ξεχάσουµε όσα µάθαµε στην Α΄ τάξη & στην Β' τάξη αντίστοιχα!

Τα δύο βιβλία είναι χωρισµένα σε 10 εβδοµάδες, όσες και οι εβδοµάδες των καλοκαιρινών διακοπών και καθοδηγούν τα παιδιά που ολοκλήρωσαν φέτος την Α’ Δημοτικού ή τη Β’ Δημοτικού να οργανώσουν τον χρόνο τους και να ασκηθούν στη Γλώσσα και τα Μαθηµατικά (Δευτέρα ως Παρασκευή). Επίσης, τα βιβλία «10 εβδομάδες δημιουργικές διακοπές» τα παροτρύνουν να διαβάσουν αποσπάσµατα από παιδικά βιβλία, με σκοπό την εξάσκηση της κατανόησης και παραγωγής γραπτού λόγου και να απολαύσουν τα προτεινόµενα παιχνίδια µε την παρέα τους ή την οικογένειά τους το Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε επίσης:

Δύο πρωτότυπα βιβλία-ηµερολόγια διακοπών που χάρη στις παιγνιώδεις δραστηριότητές τους διευκολύνουν την επανάληψη της σχολικής ύλης και ενισχύουν την κριτική σκέψη των παιδιών.

Οι συγγαρφείς των βιβλίων είναι τρεις παθιασμένες δασκάλες -Βιβιάννα Λουκέρη, Νικολέτα Θεοφιλάτου και Ηλέκτρα Κανατσούλη – με πλούσια βιογραφικά, αλλά πάνω από όλα με βαθιά γνώση για το τι σημαίνει παιδική ψυχολογία!

Η επιστημινική ομάδα του allaboutparents.gr συστήνει σε όλους τους γονείς & φροντιστές παιδιών που αποφοίτησαν φέτος από την Α΄& Β΄Δημοτικού αυτά τα δύο έξυπνα & διασκεδαστικά βιβλία από τις εκδόσεις Μεταίχμιο!

δρυτικό Μέλος allaboutparents.gr | Positive Parenting

Ψυχολόγος

Σχεσιακή Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια

Δόκιμο Τακτικό Μέλος ΙΣΟΨ

Μέλος της Διεθνούς  Ένωσης Σχεσιακής

Ψυχανάλυσης & Ψυχοθεραπείας (IARPP)

& της Αμερικάνικης Ένωσης Ομαδικής Ψυχοθεραπείας (AGPA)

Περισσότερα άρθρα