Χριστουγεννιάτικα Δώρα για τα παιδιά! Τι να διαλέξω;

Χριστουγεννιάτικα Δώρα: Ποια παιχνίδια είναι κατάλληλα;

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη εποχή μικρών και μεγάλων! Φώτα, χρώματα, ζεστασιά και ανεμελιά. Οι αναμνήσεις είναι  πολλές για εμάς τους μεγαλύτερους και τα παιδιά αγωνιούν για το δώρο που θα τους φέρει ο Άγιος Βασίλης φέτος. Καθώς λοιπόν πλησιάζουν οι γιορτές, τα χριστουγεννιάτικα δώρα αποτελούν μία όμορφη διαδικασία που συμβολίζει την αγάπη και το μοίρασμα!

Πώς θα διαλέξω Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά;

Παιδιά, ανίψια, βαφτιστήρια, και αγαπημένα πρόσωπα, οι υποχρεώσεις πολλές και εσύ αναρωτιέσαι ποια δώρα είναι κατάλληλα για τα παιδιά!

Καθώς η εποχή που ζούμε τρέχει με διαφορετικούς ρυθμούς και τα παιδιά έχουν μία ροπή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια καλό θα ήταν να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε όποια αγορά. Επίσης αν τα παιδιά μας ζητάνε παιχνίδια τα οποία δεν είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε οικονομικά, χρειάζεται να είμαστε ειλικρινείς και να διαλέξουμε μαζί ένα δώρο που θα ευχαριστήσει το παιδί και θα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και εμείς. 

Επίσης μπορούμε να εκμεταλλευτούμε εποικοδομητικά την εποχή των Χριστουγέννων και το ζεστό κλίμα αγάπης και αλτρουισμού για να διδάξουμε στα παιδιά μας την αξία του μοιράσματος. Μπορούμε να επιλέξουμε μαζί μικρά συμβολικά δώρα για τους αγαπημένους μας, να τα στολίσουμε στο δέντρο και να τα μοιράσουμε μαζί τους. 

Που θα βρω τα κατάλληλα Χριστουγεννιάτικα δώρα;

Το kopeli.gr είναι εδώ και μαζί θα σου προτείνουμε κατάλληλα δώρα για τα παιδιά, έτσι ώστε το μόνο θα σε απασχολεί θα είναι να απολαύσεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου και ετοιμάσεις χριστουγεννιάτικες λιχουδιές!

  • Χριστουγεννιάτικα Παραμύθια
Ιστορίες από το Μουσικό Κουτί Ο Καρυοθραύστης Desyllas
Παίζω και τραγουδάω Κάλαντα και Τραγούδια των Χριστουγέννων Susaeta
Ιστορίες Χριστουγέννων Desyllas
  • Θεματικά Παιχνίδια
Ξύλινη Χριστουγεννιάτικη Αγορά Κρέπες και Γλυκά Legler
Χριστουγεννιάτικο Ξύλινο Σετ Forest Legler
  • Παιχνίδια Μίμησης | Ρόλων
Ξύλινος Πάγκος Μαραγκού Legler
Beeboo Ξύλινη κόκκινη κουζίνα με αξεσουάρ Beeboo
  • Επιτραπέζια | Παζλ
Επιτραπέζιο "Ποιος τα έκανε;" Egames
Παζλ Ανακάλυψης Παγκόσμιος Χάρτης 200τμχ Djeco

tokopeli.gr γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες των παιδιών μας, αποδέχεται την πρόκληση για την επιλογή του κατάλληλου παιχνιδιού και θέτει ως στόχο την ανάδειξη των ποιοτικών και σωστών παιχνιδιών ως μέσο δημιουργίας, χαράς, φαντασίας και εξέλιξης!

Και να μην ξεχνάτε πως συμμετέχοντας  στο παιχνίδι μαζί με τα παιδιά μας δεν τα βοηθάμε μόνο να εξελιχθούν κοινωνικά, αλλά αποκτούμε και εμείς ένα εισιτήριο στον μαγικό τους κόσμο.

Ας μη ξεχνάμε πως τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης. Και το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στα παιδιά μας είναι οι αγκαλιές και ο ποιοτικός χρόνος που θα περάσουμε μαζί τους! Ας δούμε τα Χριστούγεννα σαν μία αφορμή να μοιραστούμε με τα παιδιά μας όμορφες στιγμές. Να τους χαρίσουμε απλόχερα νέες εμπειρίες για την πιο μαγική εποχή του χρόνου.

tokopeli.gr

Κροκιδά Σ. 57

73133, Χανιά Κρήτη

+30 2821058355

info@tokopeli.gr

Ιδρυτικό Μέλος allaboutparents.gr | Positive Parenting
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας | Σχεσιακή Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια
Παιδοψυχολογία & Ψυχολογία Εφήβου
Μέλος Διεθνούς Ένωσης Σχεσιακής Ψυχανάλυσης & Ψυχοθεραπείας (IARPP)
Υπερείδου 6, Ηλιούπολη | 6945494044
mariafounda.com

Περισσότερα άρθρα